Kienavond Kleuterschool De Robbert

Vrijdag 15 maart organiseert de ouderraad van kleuterschool De Robbert in Hamont reeds haar 14de  gezellige kienavond.Kienavond Kleuterschool De Robbert

12-03-2019 15:00 – Ingezonden door Redactie

Vrijdag 15 maart organiseert de ouderraad van kleuterschool De Robbert in Hamont reeds haar 14de  gezellige kienavond. Jullie worden van harte uitgenodigd om mee te dingen naar prachtige prijzen die  geschonken zijn door vele middenstanders van Hamont, Achel, Budel en omstreken en die we hiervoor hartelijk willen danken. Wij zijn er fier op dat we elk jaar weer zo’n mooie prijzentafel kunnen aanbieden. Dankzij de opbrengst van de kienavond 2018 hebben wij een flink bedrag bij elkaar gespaard. Ook konden alle kleuters naar de film. Dit jaar willen we verder gaan sparen voor grotere projecten die niet in 1 jaar uitgevoerd kunnen worden. In de loop van het schooljaar kijken we in overleg met de school of er nog dringende aankopen nodig zijn. Voor de kinderen voorzien wij een aparte kinderreeks met leuke prijsjes. In de pauze krijgt ieder kind een leuk prijsje. De kienavond gaat door in zaal De Posthoorn in Hamont. De deuren gaan open om 19.00 uur en het kienen begint om 20.00 uur.

Powered by Blog Grabber