Kijkje nemen bij de dagbesteding in De Klimroos?

Met ingang van 1 oktober biedt Stichting Land van Horne dagbesteding aan in het gebouw van Stichting De Klimroos in Budel. Wilt u een kijkje nemen wat er zoal gebeurt? Dat kan! Elke maandag en donderdag brengen senioren uit Budel en omgeving hun dagen zinvol en aangenaam door in De Klimroos. Tijdens…Kijkje nemen bij de dagbesteding in De Klimroos?

20-11-2018 08:19 – Ingezonden door Redactie

Met ingang van 1 oktober biedt Stichting Land van Horne dagbesteding aan in het gebouw van Stichting De Klimroos in Budel. Wilt u een kijkje nemen wat er zoal gebeurt? Dat kan! Elke maandag en donderdag brengen senioren uit Budel en omgeving hun dagen zinvol en aangenaam door in De Klimroos. Tijdens de maand november bent u tussen 15.00 en 16.00 uur welkom om een kijkje te nemen tijdens de inloopuren.

Dagbesteding is voor ouderen die thuis wonen en een zinvolle daginvulling missen. Wanneer zij moeite hebben om de dagelijkse activiteiten te organiseren, kunnen zij sociaal geïsoleerd raken. Bijvoorbeeld als gevolg van een beginnende dementie, of door een lichamelijke beperking. Dan biedt het samenzijn met andere senioren hen structuur, gezelligheid en sociale contacten. Bij dagbesteding gebeurt dat in een creatieve, huiselijke omgeving. Ook ontlast dagbesteding mantelzorgers omdat de zorgvragers een dag of dagdeel onder professionele begeleiding bezig zijn. Wilt u meer weten over dagbesteding in Budel? Bel dan geheel vrijblijvend Stichting Land van Horne op 0900 333 55 55.

Powered by Blog Grabber