Kikker en de Vallende Ster (4+)

Theater Terra, bekend van ‘Weltrusten Kleine Beer’ en ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’, brengt op 24 februari de wereld van Kikker tot leven in Theater De Hofnar. Een betoverende familiemusical naar de…Kikker en de Vallende Ster (4+)

22-02-2019 10:53 – Ingezonden door Redactie

Theater Terra, bekend van ‘Weltrusten Kleine Beer’ en ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’, brengt op 24 februari de wereld van Kikker tot leven in Theater De Hofnar. Een betoverende familiemusical naar de populaire boeken van Max Velthuijs.

Op een mooie avond zit Kikker samen met Varkentje, Haas en Eend te kijken naar de sterrenhemel te kijken. ‘Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen!’ zegt Haas. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker hebben de vallende ster gezien en doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen. Kom samen met (klein) zoon of – dochter naar Theater De Hofnar om Kikker te helpen alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan.  

Na de voorstellingen is er in het theater een Meet & Greet met Kikker! Hierbij kunnen de kinderen samen met Kikker en zijn vriendjes op de foto. Een leuk aandenken aan deze betoverende zondagmiddag.  Kaarten reserveren?Kaarten reserveren kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 tot 17.00 uur, za 18.30 – 20.30 uur bij voorstellingsavonden of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar 0031 40 2074020.

Powered by Blog Grabber