Kinderbontemiddag Gastel

Op zaterdag 9 februari 2019 organiseert C.V. de Pintewippers weer haar jaarlijkse Kinderbontemiddag. De Kinderbontemiddag is ondertussen niet meer weg te denken op de carnavalskalender en is dé middag waarbij de Gastelse jeugd jaar in jaar uit haar kunsten vertoont. Het programma start om 13.30 uur en…Kinderbontemiddag Gastel

06-02-2019 22:13 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 9 februari 2019 organiseert C.V. de Pintewippers weer haar jaarlijkse Kinderbontemiddag. De Kinderbontemiddag is ondertussen niet meer weg te denken op de carnavalskalender en is dé middag waarbij de Gastelse jeugd jaar in jaar uit haar kunsten vertoont. Het programma start om 13.30 uur en is rond 16.00 uur weer afgelopen. Vorig jaar bevonden we ons in een waar circus. Er was een circusdirecteur aanwezig die tussen de optredens door zijn artiesten liet optreden. Dit varieerde van acrobatiek tot verrassende goocheltrucs. We zijn benieuwd wat de organisatie dit jaar voor ons in petto heeft. Iedereen, groot en klein, jong en oud is van harte welkom in gemeenschapshuis de Schaapskooi (’t Lange 20, Gastel). De entree is gratis. Samen met Jeugdprins Sem, Jeugdprinses Milou, Jeugdvorst Jori en de Jeugdraad van 11 wordt er weer een middagje voorgeschoteld met jonge artiesten van eigen bodem, leuke sketches, bandparodies en noem maar op. Heb je vragen of wil jij graag de uitdaging aangaan om mee te doen? Geef je dan razendsnel, uiterlijk 1 februari, op via het mailadres pintewippers@gmail.com.

Powered by Blog Grabber