Kinderfietsen gezocht voor Fietsbieb

De gemeente Neerpelt is op zoek naar degelijke kinderfietsen voor haar Fietsbieb. Deze fietsen worden tegen een lage prijs uitgeleend aan gezinnen met jonge kinderen. Zo kunnen zij dagelijks tweedehandsfietsen…Kinderfietsen gezocht voor Fietsbieb

16-11-2018 11:31 – Ingezonden door Redactie

De gemeente Neerpelt is op zoek naar degelijke kinderfietsen voor haar Fietsbieb. Deze fietsen worden tegen een lage prijs uitgeleend aan gezinnen met jonge kinderen. Zo kunnen zij dagelijks tweedehandsfietsen gebruiken die tiptop in orde zijn.

Schenk een fiets
De Fietsbieb opent in december in pop-up VeloVip. Hier kunnen gezinnen fietsen uitlenen voor hun kinderen tot 12 jaar. Om van start te kunnen gaan met de Fietsbieb zijn we nog op zoek naar degelijke kinderfietsen. In ruil voor de fiets krijg je een jaar gratis lidmaatschap voor jezelf of voor een vriend of familielid.  Je kan de tweedehandsfietsjes elke zaterdag tussen 9 en 13 uur binnenbrengen bij pop-up VeloVip, gelegen in Plaza Forte in de Kloosterstraat (tegenover Consentec).

De Fietsbieb draait volledig op vrijwilligers. Sleutel je graag aan fietsen? Wil je de Fietsbieb enkele uren per maand openhouden of mee promoten? Meld je dan aan met een mailtje naar info@neerpelt.be. Alle hulp is welkom!

Deel een fiets
Kinderen ontgroeien hun fietsen heel snel, wat maakt dat jonge ouders regelmatig moeten investeren in een nieuw exemplaar. Leden van de Fietsbieb hoeven zich geen zorgen te maken over deze aankopen. Voor 20 euro kan je een jaar lang kinderfietsen uitlenen. Is de fiets te klein geworden of wil je zoon of dochter graag een ander model? Dan mag je de geleende fiets inruilen.

Powered by Blog Grabber