Kindermiddag bij Eynderhoof

Op woensdag  10 april is er een kindermiddag met o.a. vlechten bij de mandenvlechters in Openluchtmuseum Eijnderhoof te Nederweert-Eind. De VLECHT-middag voor kinderen is altijd spannend!Kindermiddag bij Eynderhoof

09-04-2019 12:04 – Ingezonden door Redactie

Op woensdag  10 april is er een kindermiddag met o.a. vlechten bij de mandenvlechters in Openluchtmuseum Eijnderhoof te Nederweert-Eind. De VLECHT-middag voor kinderen is altijd spannend! Wat zal er deze keer gevlochten gaan worden? Ideeën genoeg bij de mandenvlechters. Wordt het een vis, een mepper, een bezem, of nog heel iets anders? De vlechters doen er geheimzinnig over. Laat de kinderen maar komen en meedoen.
Zijn de kinderen klaar met vlechten, dan kunnen ze zich naar hartenlust uitleven op de wasplaats of in de speeltuin. Of ze nemen een kijkje bij de dieren…..kindergidsen zijn aanwezig en helpen mee. Bekijk het kinderdag programma op: www.eynderhoof.nl

Powered by Blog Grabber