Kindermiddag “Little Big Stars”?

Op zondag 3 februari was het de beurt aan al het jeugdig talent dat Schoot rijk is. Op het grote podium in De Reinder konden alle deelnemers (en dat waren er heel wat) hun talent showen aan de vele aanwezigen…Kindermiddag “Little Big Stars”?

09-02-2019 15:55 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 3 februari was het de beurt aan al het jeugdig talent dat Schoot rijk is. Op het grote podium in De Reinder konden alle deelnemers (en dat waren er heel wat) hun talent showen aan de vele aanwezigen in de zaal. Er werd gedanst, gezongen, geplaybackt en zelfs gegoocheld. Dit alles werd aan elkaar gekletst door Naomi en Stef!  In de bak zat op deze middag de jeugdraad o.l.v. Jeugdprins Luuk, Jeugdprinses Sophie en Jeugdadjudante Yente. Met zijn allen zorgden zij voor een voortreffelijke sfeer die de gehele middag aanwezig bleef. Na alle optredens werd de grote finale ingezet waarbij alle deelnemers terug op het podium kwamen. Een hele grote groep carnavalsvierende jeugd waarmee ze bij De Toeters de komende jaren nog flink vooruit kunnen. Op de foto alle deelnemers van deze hele gezellige middag!

Powered by Blog Grabber