Kindermiddag op Eynderhoof

De Vlecht-middag voor kinderen is altijd spannend! Het is altijd een verrassing wat er deze keer gevlochten zal worden?Kindermiddag op Eynderhoof

08-05-2018 20:34 – Ingezonden door Redactie

De Vlecht-middag voor kinderen is altijd spannend! Het is altijd een verrassing wat er deze keer gevlochten zal worden? Eigen creativiteit is natuurlijk heel erg welkom. De mandenvlechters zullen deze middag klaar zitten om de jongste bezoekers met open armen te ontvangen en aan het werk te zetten met vers geplukte wissen. Daar hoort natuurlijk een verhaal bij en dat vertellen vlechters vol overgave aan de kinderen. Alles wat je maar wil weten over wilgentenen, waar ze groeien en hoe je ermee kunt vlechten. De vlechters staan te popelen om de kinderen het vlechten met wilgentenen te leren. Het werkstukje dat gemaakt wordt mag natuurlijk mee naar huis! Nog geen kadootje voor de aankomende moederdag? Nu is je kans om er zelf een te maken!
Neem vooral je vriendjes en vriendinnetjes mee dan wordt het nog gezelliger…..
Geen zin om te vlechten, maar wel om te spelen en te klimmen? Kom en bezoek woensdag 9 mei het leukste openluchtmuseum van Limburg in Nederweert Eind.
Bekijk het kinderdag programma 2018 op: www.eynderhoof.nl

Powered by Blog Grabber