Kinderoptocht  Brede School De Muzenberg

Traditiegetrouw trapt Brede School De Muzenberg op vrijdag 1 maart het carnaval in Maarheeze af met een mooie kinderoptocht.Kinderoptocht  Brede School De Muzenberg

26-02-2019 11:00 – Ingezonden door Redactie

Traditiegetrouw trapt Brede School De Muzenberg op vrijdag 1 maart het carnaval in Maarheeze af met een mooie kinderoptocht. Ook dit jaar doen weer alle participanten van De Muzenberg mee: BSO Kiekeboe, peuterspeelzaal Ukkeclub, BS de Stapsteen en OBS Cranendonck. De bonte stoet carnavalsvierders vertrekt om 10.30 uur vanaf het schoolplein. De route is als volgt: ’t Bergske, Smits van Oyenlaan, Brink, klein stuk Willem Alexanderlaan, Lavendelstraat, Hagelkruis, Floralaan en dan via de Smits van Oyenlaan en ’t Bergske weer terug naar school. Om 11.30 uur worden alle kinderen weer terug verwacht op het schoolplein.  Naast alle kinderen doen dit jaar ook weer de dansmarietjes en beide prinsenparen van de Muuzevangers mee aan de optocht. Tevens is voor de tweede keer het prinsenpaar van OBS Cranendonck van de partij. Het gelegenheidsorkest GNTVMBESO zorgt voor live muziek tijdens de optocht. Uiteraard is het fijn voor de kinderen als er – net als voorafgaande jaren – veel publiek langs de straat staat. Dus ouders opa’s, oma’s, buren, vrienden en bekenden, komt allen kijken!

Powered by Blog Grabber