Kinderspelen op koningsdag bij de Schakel Dorplein

Op koningsdag, vrijdag 27 april, organiseert de Schakel net als vorig jaar een kindersspeelmiddag. Tijdens die middag kunnen kinderen van de basisscholen meedoen met spelletjes die rondom De Schakel worden opgesteld. Op de basisschool krijgen de kinderen een opgaveformulier dat voor 22 april moet worden…Kinderspelen op koningsdag bij de Schakel Dorplein

26-04-2018 11:12 – Ingezonden door Redactie

Op koningsdag, vrijdag 27 april, organiseert de Schakel net als vorig jaar een kindersspeelmiddag. Tijdens die middag kunnen kinderen van de basisscholen meedoen met spelletjes die rondom De Schakel worden opgesteld. Op de basisschool krijgen de kinderen een opgaveformulier dat voor 22 april moet worden ingeleverd bij de Schakel of bij Boszicht 217. De kinderen kunnen zich ook laten schminken en dit jaar hebben we ook een speurtocht door de bossen en Dorplein. De lange kabelbaan is dit jaar ook weer van de partij. Deze middag begint om 13.30 uur en zal om ca. 17.30 uur eindigen. Bij minder goed weer zullen wij de spellen binnen opstellen dus het gaat altijd door. Deelname aan de ze spelletjes is voor eigen risico en kosten € 2.50 per kind inclusief een glaasje fris en een lekkernij. Tijdens deze middag gaat het terras aan de zijkant van de Schakel weer open. Dan kunnen de ouders onder het genot van een drankje genieten van de kinderen tijdens de spelletjes en na afloop van de middag blijft het terras gezellig open. Wij zijn nog wel op zoek naar enkele vrijwilligers die ons willen helpen met het begeleiden van de kinderen op die middag. Voor inlichtingen kunt bellen naar 0031 6 10240960.

Powered by Blog Grabber