Kindervoorstelling in De Posthoorn

Maart is jeugdboekenmaand. Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de bibliotheek van Hamont-Achel een leuke kindervoorstelling waarbij dit keer een hilarisch prentenboek in de kijker wordt gezet.Kindervoorstelling in De Posthoorn

11-03-2019 10:28 – Ingezonden door Redactie

Maart is jeugdboekenmaand. Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de bibliotheek van Hamont-Achel een leuke kindervoorstelling waarbij dit keer een hilarisch prentenboek in de kijker wordt gezet. ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ is namelijk een boek dat veel kinderen én voorlezers blijft boeien. Theatergezelschap Meneer Monster maakte er dan ook een grappige voorstelling rond.

Tijdens deze kindervoorstelling komt Mol boven kijken of de zon al op is terwijl er plots op zijn hoofd wordt gepoept. Kak! Wat vies! Hij gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren. Gelukkig zijn er twee strontvliegen die hem kunnen helpen…

Dit verrassende theater gaat door op woensdag 20 maart om 14.00 uur in De Posthoorn. Info en tickets via www.hamont-achel.be/aha.

Powered by Blog Grabber