Klaar voor de zomer met Els Lauwers Hairstudio

Els Lauwers Hairstudio is niet enkel het adres voor een fris kapsel, een mooie kleuring of een leuk opsteekkapsel: Els biedt haar klanten een compleet pakket inclusief leuke accessoires, juweeltjes en…Klaar voor de zomer met Els Lauwers Hairstudio

11-06-2018 09:18 – Ingezonden door Redactie

Els Lauwers Hairstudio is niet enkel het adres voor een fris kapsel, een mooie kleuring of een leuk opsteekkapsel: Els biedt haar klanten een compleet pakket inclusief leuke accessoires, juweeltjes en haarsieraden. Bovendien stunt ze iedere maand met een leuke actie, waardoor een bezoekje aan haar salon zeker de moeite waard is!
Ondertussen is Els al 9 jaar kapster op zelfstandige basis. “Ik ben begonnen in een salon aan mijn ouderlijk huis, maar nu ben ik al sinds 2014 te vinden aan de Lozenweg in Hamont,” vertelt Els. Zowel dames, heren als kinderen mogen plaatsnemen in haar kappersstoel. “Uiteraard kan iedereen hier terecht voor knippen, wassen en föhnen,” vertelt Els. “Ik gebruik de producten van Code Zero, die zijn parabeen- en sulfaatvrij en de kleuringen zijn ammoniak vrij. Ook volg ik erg regelmatig allerhande opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends.”
Er wordt enkel op afspraak gewerkt, maar voor speciale gelegenheden zoals een trouwfeest of begrafenis worden de openingstijden zonder probleem aangepast. “Ik ontvang ook nog altijd veel vaste klanten voor een wekelijkse brushing. Verder kunnen we je haren een fijne keratine behandeling geven waardoor het haar gladder en glanzender wordt. Bovendien heb ik tweemaal per week een avondopening, zodat iedereen hier zelfs na de reguliere werktijden terecht kan.”
Het salon heeft nog veel meer te bieden, want eveneens voor leuke accessoires ben je hier aan het juiste adres. Handtassen, sjaals, portemonnees, juwelen, haarsieraden,… Er is veel keuze! “Heel erg trendy zijn de bandana’s en de haarsieraden. Deze maken je festival-look helemaal compleet. En we bieden ook een echte festival-spray te koop aan, waardoor je ook tijdens een feestje of festival je beach-look kan behouden. En om je helemaal klaar te stomen voor de zomer hebben we de zelfbruin spray van Curasano, waarmee je jezelf een prachtige goudbruine gloed kan geven. Ook voor mannen hebben we een assortiment accessoires. Denk aan bijvoorbeeld portemonnees en verzorgingsproducten. Leuk voor Vaderdag! We kunnen hier trouwens allerlei barbersnitten toepassen en binnenkort kunnen heren hier ook terecht voor het scheren van de baard.”
In haar salon biedt Els allerlei producten van onder andere Code Zero te koop aan, zodat je ook thuis je haren de beste verzorging kan geven. Alle klanten kunnen trouwens sparen voor een mooie korting voor het hele gezin. Hou zeker de Facebookpagina Els Lauwers Hairstudio in de gaten voor de laatste nieuwtjes en leuke acties. Een afspraak maken kan door te bellen naar 0032476 74 41 07, maar ook een sms of berichtje via WhatsApp is geen probleem. Els Lauwers Hairstudio is gelegen aan de Lozenweg 15 in Hamont. Het salon is trouwens voorzien van een ruime parking.

Powered by Blog Grabber