‘Klas vol Muziek’ sluit af met concert  

De afgelopen weken hebben de kinderen van groep 5 van basisschool De Boogurt hard geoefend met muziekjuf Stefanie van Dooren om een muziekinstrument te bespelen. Er komen inmiddels mooie klanken uit de…‘Klas vol Muziek’ sluit af met concert  

18-11-2018 13:50 – Ingezonden door Redactie

De afgelopen weken hebben de kinderen van groep 5 van basisschool De Boogurt hard geoefend met muziekjuf Stefanie van Dooren om een muziekinstrument te bespelen. Er komen inmiddels mooie klanken uit de trompet, klarinet, dwarsfluit, trombone, saxofoon en het slagwerk.  De kinderen repeteren nu hard op een stuk waarbij ze samen muziek maken. Op maandagavond 12 november zullen de kinderen dit stuk spelen. Dit is om 19.30 uur in de Borgh. Alle geïnteresseerden zijn welkom om hiernaar te komen luisteren. Het muziekproject ‘Klas vol muziek’ wordt verzorgd door harmonie EMM uit Budel. Voor meer informatie kijk op www.harmonie-emm.nl

Powered by Blog Grabber