Kledinginzameling basisschool Sint Andreas

De Oudervereniging van de basisschool Sint Andreas in Budel-Dorplein houdt op woensdag 18 april haar halfjaarlijkse kledinginzameling. Gooi kleding, schoenen, dekens, knuffels etc niet weg, maar bewaar het voor de kledinginzameling.  U kunt de kleding vanaf dinsdagmiddag 17 april op school neerzetten….Kledinginzameling basisschool Sint Andreas

03-04-2018 08:04 – Ingezonden door Redactie

De Oudervereniging van de basisschool Sint Andreas in Budel-Dorplein houdt op woensdag 18 april haar halfjaarlijkse kledinginzameling. Gooi kleding, schoenen, dekens, knuffels etc niet weg, maar bewaar het voor de kledinginzameling.  U kunt de kleding vanaf dinsdagmiddag 17 april op school neerzetten. Iedere kilo brengt 25 cent op, dus het verzamelen loont! Al het geld komt rechtstreeks ten goede van de kinderen van de school. Er worden allerlei activiteiten van georganiseerd, nieuwe leesboeken van gekocht en nog veel meer. Nodig ook familie en vrienden uit om kleding te sparen voor de Sint Andreasschool. U kunt uw bijdrage (dames-, heren- en kinderkleding, maar ook schoenen, riemen/ceintuurs, hoeden, handtassen, beddengoed, gordijnen en pluche speeltjes) in gewone vuilniszakken aanleveren in de centrale hal op school. Basisschool Sint Andreas is gelegen aan de Hoofdstraat 212 in Budel-Dorplein.

Powered by Blog Grabber