Kleine nederlaag Rood-wit’67/Plus tegen koploper

Na acht minuten kwam Waalre op voorsprong door een rake kopbal (bal geschonken door van Deurzen Heftrucks) van Rene Hooijmans.Kleine nederlaag Rood-wit’67/Plus tegen koploper

04-05-2018 20:20 – Ingezonden door Redactie

Na acht minuten kwam Waalre op voorsprong door een rake kopbal (bal geschonken door van Deurzen Heftrucks) van Rene Hooijmans. Vier minuten later stond het al 0–2 door wederom Rene Hooijmans. Een grote overwinning voor Waalre leek in de maak tenminste dat dachten de toeschouwers. De Roodwitters dachten daar anders over want de grote nederlaag van de uitwedstrijd mocht zeker niet gebeuren. Rood-Wit’67/Plus beperkte zich tot verdedigen waardoor van uitgespeelde kansen geen sprake was. Het spel was onrustig en de passing onzuiver. Dat was jammer want er waren toch wel mogelijkheden om een Roodwitter in de diepte aan te spelen om zo alleen voor keeper Lars Bouwmans van Waalre op te kunnen duiken. Dat gebeurde dus niet. De ruststand was 0 – 2 en Waalre geloofde het wel. Er was wel wat druk maar niet de echte intentie om de voorsprong uit te breiden. Keeper Tom Lammers hield na rust de 0 en dat was ook de verdiensten van alle Roodwitters. Waalre had tot zondag al 73 doelpunten gescoord meer dan 3 gemiddeld.  Als je dan maar 2 doelpunten tegen krijgt dan heb je het toch goed gedaan tegen de kampioen in spe. Pupil van de week was Kyara Lauxtermann.
Zondag 6 mei speelt Rood-Wit’67/Plus 1 uit tegen DVS in Aalst, aanvang 14.30 uur.
Donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) speelt Rood-Wit’67/Plus 1 thuis tegen SDO’39.
Let op: aanvang van die wedstrijd is 12.30 uur.  

Powered by Blog Grabber