Kleur in het Kerkje

Stichting KuBra presenteert: ‘Kleur in het Kerkje’ in het Oude Kerkje te Middelbeers op 6 en 7 april 2019.Kleur in het Kerkje

05-04-2019 10:59 – Ingezonden door Redactie

Stichting KuBra presenteert: ‘Kleur in het Kerkje’ in het Oude Kerkje te Middelbeers op 6 en 7 april 2019.

Op zaterdag 6 april om 14.00 uur vindt in het oude Kerkje te Middelbeers, de feestelijke vernissage plaats van de expositie KuBra presenteert: ‘Kleur in het Kerkje’ met muzikale omlijsting. Het monumentale kerkje is het perfecte decor voor de expositie ‘Kleur in het Kerkje’. In tijden van drukte en rumoer komen 6 kunstenaars bijeen om de bezoeker in alle rust te laten genieten van krachtig en kleurrijk, maar ook ingetogen werk… Een kwalitatief hoogwaardige groepsexpositie van stichting KuBra met 6 Brabantse kunstenaars; Wil van Gemert (Vught), An Brzoskowski (Bakel), Franca Schuurmans (’s-Hertogenbosch), Truus de Wijs (Eindhoven), Anne-Marie Hofhuis (’s-Hertogenbosch) en Leny de Vos-van Erp (Empel).
‘Kleur in het Kerkje’ is een verrassende tentoonstelling met sculpturen van glas (glasfusingtechniek), realistische stillevens, keramische sculpturen met een ziel, expressionistische en dionysische schilderijen en abstracte kleurrijke schilderijen.
Het kunstenaarscollectief KuBra (Kunstenaars uit Brabant) kent ruim 130 leden die allemaal werken en wonen in Brabant (NL). De kunstenaars hebben o.a. als doel om hun werk gezamenlijk te exposeren in verschillende samenstellingen, op diverse locaties in Nederland en België. Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13 tot 17 uur, op zondag van 11 tot 17 uur. De entree is €2,00 (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers. Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl. Ook vindt u ons op Facebook www.facebook.com/oudekerkje

Foto Hartverheugend, een werk van Leny de Vos-van Erp

Powered by Blog Grabber