Kleurrijke dames in ’t Buuls zitje

In Huiskamer ’t Buuls zitje werd afgelopen woensdag de workshop ‘dikke dames’ schilderen georganiseerd. Het was er gezellig druk en, onder leiding van lesgeefster Kitty, gingen de deelnemers aan de slag.Kleurrijke dames in ’t Buuls zitje

30-10-2018 13:39 – Ingezonden door Redactie

In Huiskamer ’t Buuls zitje werd afgelopen woensdag de workshop ‘dikke dames’ schilderen georganiseerd. Het was er gezellig druk en, onder leiding van lesgeefster Kitty, gingen de deelnemers aan de slag. Iedereen ging zeer tevreden en met een origineel schilderij naar huis.  Op de Facebookpagina van ’t Buuls Zitje zijn de schilderijen te bewonderen. De laatste workshop schilderen is op 14 november maar helaas helemaal volgeboekt. Omdat er nog een wachtlijst is ontstaan zal er in het voorjaar van 2019 nog eens geschilderd worden. Voor november zijn er weer leuke activiteiten gepland zoals een uitstapje met de bus, een knutselmiddag, een lekkere eetactiviteit en een lunch voor de vrijwilligers. Een andere extra activiteit in ‘t Zitje is de computerinloop op dinsdagochtend. Elke dinsdagochtend zitten de mannen van de computerclub  klaar om allerlei vragen over programma’s, werking of bediening van computers, telefoons, tablets of laptops. Je kunt binnenlopen van 10.00 tot 12.00 uur en alle advies is gratis. Je hoeft je van te voren niet aan te melden. Denk ook nog eens aan de nieuwe donderdagmiddag activiteit. Elke donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur is er spelletjesmiddag en onze gastvrouwen doen overal aan mee. Ook hier is aanmelden niet nodig. Je vindt ’t Buuls zitje op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32 tegenover de Borgh. Ook te bereiken via mail buulszitje@gmail.com of telefonisch via 0031 610227398.

Powered by Blog Grabber