Kleuters van wijkschool De Robbert winnen reuzenpaasei!

Het was een grote verrassing toen de kleuters van wijkschool De Robbert in de Vloedstraat na twee weken vakantie terug op school kwamen.Kleuters van wijkschool De Robbert winnen reuzenpaasei!

25-04-2018 12:12 – Ingezonden door redactie

Het was een grote verrassing toen de kleuters van wijkschool De Robbert in de Vloedstraat na twee weken vakantie terug op school kwamen. Een reuzenpaasei van wel 6 kg chocolade stond smulklaar. De paashaas had het niet gebracht. De jongste kleuters van 2,5 jaar hadden samen met de oudere kleuters deelgenomen aan een wedstrijd bij de Leonidaswinkel in Hamont. Om kans te maken om het reuzenpaasei te winnen, moesten ze een wedstrijdformulier invullen. De opdracht was om de paashaas bij het paasei te brengen door een moeilijke weg in het doolhof te volgen. Hier slaagden ze goed in! Eén van de door hen ingevulde wedstrijdformulieren kwam als winnaar uit de bus! Het ei werd verdeeld over de drie klasjes. Het was mooi om zien hoe 51 lieve snoetjes genoten van zo’n lekkernij!

Powered by Blog Grabber