Klimroostreffen Budel M.T.C. De Cityriders

Van 29 juni t/m 1 juli gaat het Klimroostreffen weer van start. Dit jaar alweer de 19e editie. Georganiseerd door MTC De Cityriders en met als doel zoveel mogelijk zijspanrijders, trikers, en motorrijders…Klimroostreffen Budel M.T.C. De Cityriders

25-06-2018 09:18 – Ingezonden door Redactie

Van 29 juni t/m 1 juli gaat het Klimroostreffen weer van start. Dit jaar alweer de 19e editie. Georganiseerd door MTC De Cityriders en met als doel zoveel mogelijk zijspanrijders, trikers, en motorrijders naar Budel te krijgen, om vervolgens op zondag 1 juli
een tourrit te gaan maken met mensen met een beperking van stichting de Klimroos uit Budel.

Vanaf vrijdag 29 juni 14.00 uur is de poort geopend en is kamperen voor motorrijders op het terrein aan de Poelderstraat nabij zwembad de Zuiderpoort te Budel mogelijk.                                   
Voor de kinderen zijn er natuurlijk de springkussens  weer en op vrijdagavond wordt 19 jaar Klimroostreffen gevierd met Dj Frank en Bart. Zaterdagmiddag wordt i.s.m. Kinder vakantie Werk (KvW) een ballonnenknal wedstrijd georganiseerd, hier mag iedereen aan mee doen. Zaterdagavond is er live muziek met rock coverband “De Knallende Mannen”.

Zondagmorgen vanaf 10.00 uur is het opstellen voor de rit, het startsein zal gegeven worden om 10.30 uur. Na afloop van de rondrit wordt er aan de deelnemers en hun rijders weer een lunch aangeboden.
De feestmiddag wordt in gang gezet door Polonaise pop trio “We méle” en Dj Frank Groenen en Bart van Steenbergen. Gevolgd door een karaokewedstrijd tussen de deelnemers. Alleen meerijden met de rit zondagmorgen kan natuurlijk ook. De leden van MTC de Cityriders willen nog wel laten weten dat ook niet motorrijders dit gehele weekend van harte welkom zijn en dat de toegang tot het evenement gratis is! De verwachte doorkomsttijden van de rit zijn: vertrek Budel 10.30u, Budel-Schoot 10.35u, Budel-Dorplein 10.40u, Budel Midbuulweg 10.45u, Weert kanaal 10.50u, Boshoven 10.55u, Laar 11.10u, Nederweert 11.20u, Ospel 11.35u, Maarheeze 11.50u, Sterksel 12.05u, Heeze 12.15u, Leende 12.25u, Leenderstrijp 12.35u, Soerendonk 12.45u, Gastel 12.55u, terugkomst Budel 13.00u De Cityriders zijn blij dit evenement weer te kunnen organiseren mede dankzij de sponsors en vele vrijwilligers. Voor verdere informatie: www.mtcdecityriders.nl

Powered by Blog Grabber