Kofferbakverkoop Schut van Buul

De voorbereidingen voor de kofferbakverkoop in Budel zijn inmiddels in volle gang en het aantal reserveringen voor een standplaats op deze markt wordt deze week geopend. Op zaterdag 26 mei organiseert schutterij St. Nicolaas & St. Antonius Budel een kofferbakverkoop. De markt zal gehouden worden op het…Kofferbakverkoop Schut van Buul

30-04-2018 06:45 – Ingezonden door Redactie

De voorbereidingen voor de kofferbakverkoop in Budel zijn inmiddels in volle gang en het aantal reserveringen voor een standplaats op deze markt wordt deze week geopend. Op zaterdag 26 mei organiseert schutterij St. Nicolaas & St. Antonius Budel een kofferbakverkoop. De markt zal gehouden worden op het feestterrein aan het Stepke waar zondag 27 mei een groots schuttersfeest gehouden gaat worden. Heeft u de schuur of zolder opgeruimd en vind het zonde alles naar de milieustraat te brengen?

Powered by Blog Grabber