Kom jij voetballen bij de G-teams van sv Budel?

Sinds de winterstop heeft sv Budel er een tweede G-team bij. Er waren te veel leden om slechts een team te formeren en daarom is de kampioensploeg van de najaarscompetitie opgesplitst.Kom jij voetballen bij de G-teams van sv Budel?

08-04-2019 12:58 – Ingezonden door Redactie

Sinds de winterstop heeft sv Budel er een tweede G-team bij. Er waren te veel leden om slechts een team te formeren en daarom is de kampioensploeg van de najaarscompetitie opgesplitst. Nu zijn we bij sv Budel ook weer op zoek naar nieuwe, fanatieke en sportieve G-voetballers. Wil jij een keer komen kijken op een training? Of wil je graag meteen een keer meedoen? Dat kan op vrijdagavond. Neem voor meer contact op met ons bestuurslid G-voetbal Tonnie van Kessel via tonnievankessel@svbudel.nl of kom gewoon een keer kijken op het sportpark in Budel op vrijdagavond van 19.00 uur – 20.00 uur. Tot dan!

Powered by Blog Grabber