Kom naar sv Budel – VV Maarheeze!

Op zaterdag 05 mei 2018 is de inhaalwedstrijd tussen sv Budel en VV Maarheeze. Op het sportpark van sv Budel zal de wedstrijd om 19.00 uur starten.Kom naar sv Budel – VV Maarheeze!

06-05-2018 10:01 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 05 mei 2018 is de inhaalwedstrijd tussen sv Budel en VV Maarheeze. Op het sportpark van sv Budel zal de wedstrijd om 19.00 uur starten. De wedstrijd, die eerder vanwege de sneeuwval was afgelast, is de laatste derby van dit seizoen en een belangrijke wedstrijd voor allebei de ploegen. sv Budel staat momenteel 2e en wil graag de nacompetitie voor promotie bereiken, terwijl Maarheeze nog altijd strijdt tegen degradatie en momenteel 13e staat. We hopen op veel supporters tijdens de derby. Tot zaterdag!

Powered by Blog Grabber