Koningsdag in Soerendonk

In Soerendonk starten de feestelijkheden om 10.00 uur. De Aubade, en gekleurde optocht, trekt doorheen de straten en de ballonnenwedstrijd gaat van start. Om 10.45 uur is er de optocht met het tamboer- en klaroenkorps van het St. Jansgilde en ponyclub de Kroenkraantjes. Om 11.00 uur volgt de ontvangst…Koningsdag in Soerendonk

26-04-2018 11:16 – Ingezonden door Redactie

In Soerendonk starten de feestelijkheden om 10.00 uur. De Aubade, en gekleurde optocht, trekt doorheen de straten en de ballonnenwedstrijd gaat van start. Om 10.45 uur is er de optocht met het tamboer- en klaroenkorps van het St. Jansgilde en ponyclub de Kroenkraantjes. Om 11.00 uur volgt de ontvangst hulde met mooie voordrachten van leerlingen en leerkrachten van de basisschool, de bekendmaking van de prijswinnaars van de kleurwedstrijd en het loslaten van de ballonnen. Om 11.30 uur worden de gedecoreerden ontvangen in De Smeltkroes en om 13.30 uur starten de schoolverlaters tot en met 16 jaar aan de Frikandellengreppeltocht in Den Donck. Dan gaat ook de speurtocht voor de kleuters van start in het thema “Superhelden’. Verzamelen is in de gymzaal en is er de Koningsgreppeltocht voor de basisschool. Om 14.00uur gaat het Jeu de Bulestoernooi van start en in “s middags is er Koningskermis met peuterplein, voetballen, lolly trekken, springkussen en nog veel meer. Burgemeester Henri de Wijkerslooth is aanwezig bij de ontvangst van de hulde, voordrachten van de leerlingen en het bekendmaken van de prijswinnaars.

Powered by Blog Grabber