Koopzondag op zijn paasbest

WEERT – De Weerter koopzondag van maart staat in het teken van Pasen. In de binnenstad delen paashaasjes chocolade eitjes uit.Koopzondag op zijn paasbest

27-03-2019 15:13 – Ingezonden door Redactie

WEERT – De Weerter koopzondag van maart staat in het teken van Pasen. In de binnenstad delen paashaasjes chocolade eitjes uit. Wie zondag 31 maart naar de binnenstad van Weert komt wordt warm welkom geheten door een hele familie paashazen. De jaarlijks terugkerende activiteit is onderdeel van het jaarronde koopzondagprogramma dat Centrummanagement in samenwerking met BIZ Ondernemers presenteert. Eenieder die op deze zondag het centrum bezoekt maakt grote kans een paashaas tegen te komen. De haasjes delen aan het winkelende publiek chocolade paaseitjes uit om alvast extra in de paasstemming te komen. De koopzondag biedt drie weken voor Pasen perfect de gelegenheid om nog een leuke (paas)outfit te vinden. De combinatie met een bezoekje aan een van de vele lokale horecaetablissementen maakt de koopzondag een gezellig uitje voor de hele familie. Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de koopzondag kunnen bezoekers gratis parkeren in de stad, met uitzondering van parkeerlocaties met een slagboom. De thema’s van de komende koopzondagen zijn te vinden op de website van Centrummanagement, www.cmweert.nl. De koopzondag van april valt in de Oranjeweek, waarbij op zondag het thema ‘Dag van Sport & Bewegen’ is.

Foto week 11 erbij met paashaas weert

Powered by Blog Grabber