Koppel geeft allereerste ja-woord in nieuwe fusiegemeente Pelt

Op 15 januari zorgden Steffie Meessens en Benny Kerkhofs voor een primeur! Zij waren namelijk het eerste koppel dat elkaar het ja-woord gaf in de nieuwe fusiegemeente Pelt.Koppel geeft allereerste ja-woord in nieuwe fusiegemeente Pelt

10-02-2019 17:36 – Ingezonden door Redactie

Op 15 januari zorgden Steffie Meessens en Benny Kerkhofs voor een primeur! Zij waren namelijk het eerste koppel dat elkaar het ja-woord gaf in de nieuwe fusiegemeente Pelt. Aan kersverse burgemeester van de gemeente, Frank Smeets, de eer om het officieel te maken. Steffie en Benny zijn al 5 jaar samen en leerden elkaar kennen via social media. Samen hebben ze een dochtertje van 3 jaar, Lieze. Hun huwelijksdag verliep sereen. Enkel de ouders en de getuigen waren op de hoogte van het huwelijk, dus eigenlijk zijn ze een beetje in het geheim getrouwd. Door het trouwfeest bescheiden te houden, hebben ze weer meer financiën beschikbaar voor het huis dat ze onlangs gekocht hebben.

Powered by Blog Grabber