Koryosports 1e plaats clubklassement in Gent

Zaterdag 24 november hebben de sporters van Taekwondovereniging KoryoSports deelgenomen aan de International Masters Limburg in Genk. 300 sporters verdeeld over 42 clubs uit een 4tal landen namen deel…Koryosports 1e plaats clubklassement in Gent

01-12-2018 15:25 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 24 november hebben de sporters van Taekwondovereniging KoryoSports deelgenomen aan de International Masters Limburg in Genk. 300 sporters verdeeld over 42 clubs uit een 4tal landen namen deel aan dit toernooi. Ook dit keer wist KoryoSports beslag te leggen op een podiumplaats voor de Beste clubs. Vorig jaar nog de 2e plaats dit keer de 1e plaats in het algemeen clubklassement. 16 sporters namen deel aan dit toernooi waarbij 12 sporters een prijs behaalde en 3 sporters geen prijs maar wel bijdroegen aan een goed puntentotaal voor de clubbeker.

De 12 prijswinnaars wisten allemaal door te dringen tot de finale waarbij 6x Goud, 5x Zilver en 1x Brons werd behaald. Weer een topprestatie voor onze sporters waarbij de trend om meer 1e plaatsen dan 2e of 3e te behalen, meer traditie wordt dan uitzondering.

De volgende sporters behaalden een ereplaats:
1e plaatsen: Ramon Haas, Lhakesyha Martijn, Suzanne de Keijzer, Sven Rigtering, Ecrin Korkmaz en Jordi Wyrwa.
2e plaatsen: Samirah Wijnhoven, Joep van Limpt, Nielle Vroegh, Eva Moors en Lisa Francisca.
3e plaats: Daley van der Rijk
Geen prijs maar elke gewonnen partij in de voorronden telt ook mee voor het eindresultaat dus zeker ook complimenten voor Hanne Breemans, Anas Ouirini en Yoelle Rose.
Weer een wedstrijddag met zeer goede resultaten waar we als sportteam trots op kunnen zijn.

Powered by Blog Grabber