KPJ-SOS jeugd speelt Fear Academy

Op vrijdag 30 november start de voorverkoop van de nieuwe voorstelling van de jeugd van KPJ-SOS. De toneelclub uit Soerendonk heeft al jaren een jeugdafdeling en dit jaar wordt ‘Fear Academy’ gespeeld….KPJ-SOS jeugd speelt Fear Academy

02-12-2018 15:32 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 30 november start de voorverkoop van de nieuwe voorstelling van de jeugd van KPJ-SOS. De toneelclub uit Soerendonk heeft al jaren een jeugdafdeling en dit jaar wordt ‘Fear Academy’ gespeeld. Het stuk gaat over een groep leerlingen die zo geplaagd wordt door angsten dat ze niet meer normaal kunnen functioneren. Hun middelbare school besluit om ze naar het Instituut voor Angstbestrijding te sturen. Maar is deze Fear Academy wel zo’n goed idee? De begeleiding is nog enger dan hun juf en de scholieren rollen van de ene nachtmerrie in de andere. In combinatie met hun persoonlijke problemen en de issues onderling wordt het een heel avontuur. Lukt het ze om zich er samen doorheen te slaan en uit deze nachtmerrie te ontwaken?
Benieuwd geworden hoe dit afloopt? Of nieuwsgierig naar het talent wat er rondloopt bij de jeugd van KPJ-SOS? Kom dan kijken naar Fear Academy op vrijdag 7 december om 20.00 uur of zaterdag 8 december om 14.30 uur. De voorverkoop start as. vrijdag om 19.00 uur in Den Donck te Soerendonk. Daarna zijn er kaartjes verkrijgbaar via Mieke van Happen (0031 630987122).

Powered by Blog Grabber