KPJ-SOS speelt Lucy’s baby

Nog minder dan een maand en dan is het weer zover. De voorstellingen van KPJ-SOS uit Soerendonk!KPJ-SOS speelt Lucy’s baby

19-03-2019 19:00 – Ingezonden door Redactie

Nog minder dan een maand en dan is het weer zover. De voorstellingen van KPJ-SOS uit Soerendonk! De afgelopen tijd zijn de regisseur en spelers iedere woensdagavond bezig met het toneelstuk Lucy’s baby. De inhoud wordt nu nog niet prijsgegeven, maar dat het een avondje lachen gaat worden staat vast! De voorstellingen zijn op 6-7-8 april om 20.00 uur  in Den Donck te Soerendonk. Op zaterdag 6 april is er ook een middagvoorstelling. Deze begint om 14.00 uur. De voorverkoop vindt plaats op vrijdag 29 maart om 19.00, ook in Den Donck. Let op… kom niet voor half 7 want dan zijn de deuren nog niet geopend. KPJ-SOS hoopt weer veel mensen te mogen begroeten in het toneelweekend.

Powered by Blog Grabber