KPJ-SOS speelt Lucy’s baby

SOERENDONK -Op 6, 7 en 8 april speelt KPJ-SOS uit Soerendonk de voorstelling Lucy’s baby.KPJ-SOS speelt Lucy’s baby

02-04-2019 11:43 – Ingezonden door Redactie

SOERENDONK -Op 6, 7 en 8 april speelt KPJ-SOS uit Soerendonk de voorstelling Lucy’s baby. Lucy Kronkel is een bijzondere, maatschappelijk zeer betrokken dame. Ze is zuinig en spaarzaam en zal nooit spullen weggooien. Nooit! Lucy gaat voor hergebruik. Nog sterker: in ‘schatten’ die anderen niet langer waarderen ziet Lucy nog wel heil. Lucy heeft een groot hart. Staat altijd klaar om te helpen en te delen. Met al haar ‘schatten’  kan ze iemand in nood precies voorzien van wat diegene nodig heeft. Gastvrij en vrijgevig, dat is Lucy ten voeten uit. Een autoband, een warme overjas of een simpel suikerklontje? Vraag het Lucy en het komt goed. Als voorbijgangers verloren gewaande familieleden lijken te zijn gaat Lucy helemaal los. Niets is haar te gek om de nieuw gevonden familie in de watten te leggen. Met een klein nichtje op komst, kent Lucy’s liefdadigheid geen grenzen. Alles voor het voortbestaan van de Kronkels! Herkent Lucy tijdig haar eigen hersenKronkels? De toneelclub is er bijna klaar voor en hoopt u te mogen begroeten bij een van de voorstellingen. De voorverkoop is vrijdag 29 maart van 19.00 tot 20.00 uur in Den Donck. Vanaf 18.30 uur kunt u daar terecht voor deze verkoop.

Powered by Blog Grabber