Kriebelen Boerenpaar wordt toch serieuze jeuk

Voor de Boerenbrulluft 2019 van c.v. Buulder Buk op 26 januari staat een boerenpaar met familie te trappelen van ongeduld om zich voor te stellen aan het Buulse volk. Vorige week werd al een klein tipje…Kriebelen Boerenpaar wordt toch serieuze jeuk

11-11-2018 11:49 – Ingezonden door Redactie – Foto Jos Jos Meusen

Voor de Boerenbrulluft 2019 van c.v. Buulder Buk op 26 januari staat een boerenpaar met familie te trappelen van ongeduld om zich voor te stellen aan het Buulse volk. Vorige week werd al een klein tipje van de bruidssluier opgelicht en konden we al een foto tonen van het boerenpaar. Bij Ut Get Beginne op de Elfde van de Elfde zal bekend gemaakt gaan worden wie de Boerenkar zullen trekken. Wil je voor die tijd nog kans maken op een bak Budels? Dan kun je nog een gokje wagen. Heb jij enig idee wie er boerenbruidegom en boerenbruid zijn bij de Boerenbrulluft? Stuur dan email met jouw namen naar boerenbrulluft@buulderbuk.nl. Om je nog een klein beetje te helpen nog enkele tips:
Tip 1: Ze komen uit Budel.
Tip 2: Het zijn echte carnavalisten
Tip 3: Elk woord is gelogen.
Meer info op de website: www.buulderbuk.nlof like ons op Facebook.

Powered by Blog Grabber