Krijgt Buul Prins, Prinses of Prinsenpaar?

Nu met Ut Get Beginne de aftrap voor carnaval 2019 is gedaan komt deze vraag wel heel erg centraal te staan. Het is dé vraag die menig carnavalist al wel langer bezig houdt. Waar het voor de een de hoop…Krijgt Buul Prins, Prinses of Prinsenpaar?

18-11-2018 19:48 – Ingezonden door Redactie

 
“Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen in mijn praktijk. Ieder mens is uniek. Iedere keer is het weer een uitdaging om op zoek te gaan naar de oorzaak van de klacht.” Aan het woord is Eefje Feijen-Verdonschot van Osteopathie Feijen in Budel. “Een osteopaat gebruikt zijn handen om diverse klachten op te lossen of te verlichten.” Naast het behandelen van volwassenen is Eefje gespecialiseerd in het behandelen van zwangeren, baby’s, kinderen en urogenitale problemen.
 
Wat is osteopathie?
“Osteopathie is een manuele therapie en onderzoekt het lichaam van top tot teen op beweeglijkheid. Een osteopaat bekijkt de mens als een geheel en onderzoekt de mens op drie systemen, namelijk de spieren en gewrichten, het orgaansysteem en het zenuwstelsel. Al deze systemen zijn met elkaar verbonden en oefenen zo invloed uit op elkaar. De osteopaat verwijdert blokkades in deze systemen met de handen waardoor klachten verlicht of verholpen worden.”
 
Wie heeft baat bij een bezoek aan de osteopaat?
“Via osteopathie kunnen heel wat langdurige klachten, bij zowel volwassenen als kinderen en baby’s, verlicht of verholpen worden.
Denk aan rug- en nekklachten, hoofdpijn, buikklachten, maar ook fertiliteitsproblemen en burn-outs. Baby’s met bijvoorbeeld voorkeurshoudingen, darmkrampjes, reflux. Of kinderen die niet lekker in hun vel zitten, problemen hebben met hun gedrag, zindelijkheid of leren hebben baat bij een osteopathische behandeling.”
 
Wat is typerend aan jouw aanpak?
“Ik vind het belangrijk dat een patiënt zich gehoord en gezien voelt. Daarom neem ik voor ieder consult ruim de tijd. Door het lichaam te voelen, kom je veel te weten over een persoon. Iedereen is uniek en daarom wordt er voor iedere patiënt een gepersonaliseerde behandeling opgesteld.
Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken, adviseer ik zo nodig ondersteunende oefeningen, geef ik tips met betrekking tot voeding, en wordt het psychologisch aspect meegenomen. Lichaam en geest zijn namelijk met elkaar verbonden. Dat maakt mijn vak ook zo boeiend.”
 
Waar ligt jouw passie?
“Het is iedere keer weer een uitdaging om de oorzaak achter een klacht te zoeken en de puzzel compleet te maken. Ik geniet er echt van om mensen weer beter te maken. Wanneer ik na een behandeling van bijvoorbeeld een baby’tje, dat veel huilt, te horen krijg van de ouders dat ze ‘een heel ander’ kindje hebben, dan word ik daar heel blij van!”
 
Nu met Ut Get Beginne de aftrap voor carnaval 2019 is gedaan komt deze vraag wel heel erg centraal te staan. Het is dé vraag die menig carnavalist al wel langer bezig houdt. Waar het voor de een de hoop was of er iemand van de Buulder Buk langs zou komen met de vraag of je al of niet belangstelling had om Prins of Prinses te willen worden van de Buulder Buk. Voor de ander de vraag of het misschien wel de buurman, buurvrouw, broer, zus, of een lid van je carnavalsvereniging of collega op het werk is. Het duurt nog tot 15 december voor het Prinsenbal is en de opvolging van Prins Frank III zich aan het Buulse volk zal presenteren. Wie zal de scepter van cv Buulder Buk mogen dragen dit seizoen?
Hier alvast een aantal tips waarmee het raden kan beginnen.
1. Houdt van carnaval
2. Speelt graag met vuur
3. Lust graag een pilske
4. Gaat links voor
Heb je aan deze 4 tips genoeg, dan kun je jouw naam of namen als je denkt dat het een paar betreft insturen naar secretaris@buulderbuk.nl. Volgende week volgen er meer tips. Alle inzenders maken kans op de bak Budels geschonken door de brouwerij.

Powered by Blog Grabber