Kruimelhoek Peuterdorp: met uw peuter naar de bossen

De herfst is een heerlijk jaargetijde om eens lekker van de natuur te genieten. Wat zijn er veel leuke dingen te doen, te ontdekken en te leren tijdens een herfstwandeling.Kruimelhoek Peuterdorp: met uw peuter naar de bossen

24-10-2018 18:42 – Ingezonden door Redactie

De herfst is een heerlijk jaargetijde om eens lekker van de natuur te genieten. Wat zijn er veel leuke dingen te doen, te ontdekken en te leren tijdens een herfstwandeling. De peuters van de Kruimelhoek hebben vorige week een mooie herfstwandeling gemaakt. Een uitstapje maken aan de hand van een thema is voor de peuters een extra belevenis. We visualiseren niet alleen waar we op de speelzaal de komende weken aan gaan werken, maar de peuters kunnen het ook naspelen. We nemen spullen mee, maken foto’s en kijken op de speelzaal door middel van deze spullen terug naar wat ze gezien en beleefd hebben. Het thema gaat bij de peuters dan echt leven. Nieuwsgierig geworden hoe de peuters op een speelse manier kennismaken met een thema, kom dan eens samen met uw peuter vrijblijvend een kijkje nemen. U bent van harte welkom op maandagochtend, dinsdagochtend en donderdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Bel even voor een afspraak zodat ze tijd voor u vrij kunnen maken naar tel. 0031 495-494343. Voor meer info kunt u ook een kijkje nemen op Facebook en website Peuterdorp.nl. Het adres is Pater Ullingsstraat 3 in Budel-Schoot, inpandig bij BS de Wereldwijzer. Mailen kan ook naar kruimelhoek@peuterdorp.nl. Er zijn nog plaatsen vrij. Graag tot ziens.

Powered by Blog Grabber