Kunstkerstmarkt in Palethe

Op 8 december 2018 opende de Fietsbieb haar deuren in pop-up VeloVip in Plaza Forte De Fietsbieb leent fietsen uit aan gezinnen met jonge kinderen Zo kunnen zij dagelijks tweedehandsfietsen gebruiken die…Kunstkerstmarkt in Palethe

14-12-2018 14:26 – Ingezonden door Redactie

Op 8 december 2018 opende de Fietsbieb haar deuren in pop-up VeloVip in Plaza Forte De Fietsbieb leent fietsen uit aan gezinnen met jonge kinderen Zo kunnen zij dagelijks tweedehandsfietsen gebruiken die tiptop in orde zijn De Fietsbieb van Pelt is de eerste in Noord-Limburg en de vierde in Limburg De Fietsbieb werd ondergebracht in pop-up VeloVip in Plaza Forte (in de Kloosterstraat, tegenover Consentec) Hier kunnen gezinnen fietsen uitlenen voor hun kinderen tot 12 jaar De Fietsbieb wil meer kinderen aan het fietsen krijgen op een budgetvriendelijke manier Een kind ontgroeit zijn of haar fietsje bijzonder snel, wat maakt dat ouders regelmatig moeten investeren in een nieuw exemplaar De Fietsbieb neemt deze druk weg, want voor 20 euro mag je een jaar lang fietsen uitlenen Is je kind de fiets ontgroeid of wil het een ander model? Dan mag je de fiets kosteloos inruilen De Fietsbieb is elke tweede zaterdag van de maand open tussen 10 en 12 uur De Fietsbieb is nog op zoek naar degelijke tweedehands kinderfietsen Je mag deze binnenbrengen tijdens de openingsuren In ruil voor de fiets krijg je een jaar gratis lidmaatschap voor jezelf of voor een vriend of familielid De Fietsbieb draait volledig op vrijwilligers Sleutel je graag aan fietsen? Wil je de Fietsbieb enkele uren per maand openhouden of mee promoten? Meld je dan aan met een mailtje naar fietsbiebpelt@gmailcom Alle hulp is welkom! De Fietsbieb is een initiatief van Bewegingnet Limburg, met steun van de gemeente Pelt

Powered by Blog Grabber