KVLV Achel-Centrum wandelt in Rurberg

Het was een eindje rijden maar het was de verplaatsing zeker waard, de jaarlijkse wandeldag van de KVLV, deze keer rond de Rursee. Ze begonnen met koffie en een lekker stuk Duitse ‘küchen’.KVLV Achel-Centrum wandelt in Rurberg

30-04-2018 10:34 – Ingezonden door Redactie

Het was een eindje rijden maar het was de verplaatsing zeker waard, de jaarlijkse wandeldag van de KVLV, deze keer rond de Rursee. Ze begonnen met koffie en een lekker stuk Duitse ‘küchen’. Met de nodige calorieën binnen, konden ze hun wandeling aanvatten. En wandelen in het Eifelgebied is best pittig, met verschillende klimmetjes. Het eerste stuk ging tot in Einruhr, korte koffiestop en dan verder naar de Urfttalsperre. Daar namen ze de boot terug naar Rurberg. Het was zelfs zo’n mooi weer dat ze heerlijk op het dek konden genieten. Het was een onvergetelijke dag, prachtig weer, schitterende omgeving, leuke groep, wat hebben ze allemaal genoten!Dankjewel aan de organisatie en de chauffeurs voor de veilige heen- en terugrit!

Powered by Blog Grabber