KVWC actie, verkoop van toiletpapier in Zurrik!

Ook dit jaar trekt Stichting Jeugdkomite Soerendonk weer door de Zurrikse straten om zoveel mogelijk wc papier aan de man te brengen. Dit jaar komen ze niet op zaterdag maar net als vorig jaar op vrijdagavond…KVWC actie, verkoop van toiletpapier in Zurrik!

14-06-2018 10:12 – Ingezonden door Redactie

Ook dit jaar trekt Stichting Jeugdkomite Soerendonk weer door de Zurrikse straten om zoveel mogelijk wc papier aan de man te brengen. Dit jaar komen ze niet op zaterdag maar net als vorig jaar op vrijdagavond vanaf 18.00 uur. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan het kindervakantiewerk. Ook dit jaar laden ze de karren weer vol en komen aan huis langs met wc papier. Dus zorg voor wat extra ruimte in de voorraadkast, dan zien ze jullie graag op vrijdag 15 juni. Ze gaan dan vanaf ± 18.00 uur op pad, volgens onderstaande routes.

Route 1: Zitterd – ‘t Hool – Het Winkel – Van sevenbornlaan – Cranendonck –
Molenheide – Vlassloot – Kluttershoek – De Heuvel – De Pompers – Fibula
Route 2: Kruisstraat – Sint Jansweg – De Rutjes – Van Schaiklaan – De Loop – De Wiet – Dorpsakkers – Praatsveld
Route 3 : Dorpsstraat – De Beekstraat – Damenweg – Goorstraat – Eikenschoor –
De Branten – De Olifant
Buitengebied: Roerdomp- Eikenschoor – Kranenveld – Kouwbergen – Blake beemd – Groenstraat – Moosten – Perkstraat –
Strijperdijk – Raadbroekweg – De Bul
We verkopen de pakken van 10 rollen 3 laags super zacht toiletpapier voor 4,50 per pak, of 3 voor de speciale prijs van 12,50.
Ook dit jaar gaat de opbrengst weer naar het kindervakantiewerk, dus namens alle kids alvast hartstikke bedankt voor de bijdrage!

Powered by Blog Grabber