Lachen, gieren, brullen met Jens Dendoncker

Afgelopen zaterdag werd het publiek van De Walburg getrakteerd op een avond vol hilariteit. Niemand minder dan comedian Jens Dendoncker bracht er zijn eerste solovoorstelling ‘Bang van Dendoncker’. In…Lachen, gieren, brullen met Jens Dendoncker

12-11-2018 16:02 – Ingezonden door Redactie – Foto Frank Emmers

Afgelopen zaterdag werd het publiek van De Walburg getrakteerd op een avond vol hilariteit. Niemand minder dan comedian Jens Dendoncker bracht er zijn eerste solovoorstelling ‘Bang van Dendoncker’. In 2016 won hij Humo’s Comedy Cup en sindsdien is Jens een vaste waarde in het circuit, niet enkel op podia doorheen Vlaanderen maar ook op de Vlaamse televisie. Zijn eerste solovoorstelling vertelde een persoonlijk verhaal over het eindeloos geklungel die jongvolwassenheid met zich meebrengt en de nostalgie naar een vervlogen jeugd. En dat werd gesmaakt door het publiek! Foto Frank Emmers

Powered by Blog Grabber