Lars, Lieke en Daan gaan voorop in Roesdonk!

Tijdens het Jeugdprinsenbal werd zowel de Jeugdhoogheden als het mini boerenbruidspaar bekend gemaakt. De Jeugdhoogheden uit ons mooie Roesdonk zijn dit jaar: Jeugdprins Lars, Jeugdprinses Lieke en zij…Lars, Lieke en Daan gaan voorop in Roesdonk!

11-01-2019 10:13 – Ingezonden door Redactie

Tijdens het Jeugdprinsenbal werd zowel de Jeugdhoogheden als het mini boerenbruidspaar bekend gemaakt. De Jeugdhoogheden uit ons mooie Roesdonk zijn dit jaar: Jeugdprins Lars, Jeugdprinses Lieke en zij worden bijgestaan door Jeugdvorst Daan. Allen zijn al door de wol geverfde carnavalsvierders en jaarlijks vaak te zien bij alle jeugdactiviteiten. Jeugdprinses Lieke houdt van dansen en feestjes, hele goede kwaliteiten voor een Jeugdprinses. Jeugdprins Lars is al jaren lid van CV de Herrieschuppers waar hij altijd de optocht meeloopt. Tonprater en nu ook Jeugdvorst Daan loopt ook vele optochten met de dit jaar jubilerende vereniging, CV de Jeugdbuk. Met deze feestbeesten voorop wordt het een mooi seizoen voor de jeugd in Roesdonk.
Na de bekendmaking van het nieuwe Jeugdprinsenpaar steeg de spanning voor de leerlingen uit groep 7 voor de bekendmaking van het mini-boerenbruidspaar. Boer Raf en Boerin Minke zullen tijdens het miniboerenbal in Roesdonk in de onecht verbonden worden. Samen met de Jeugdraad van Elf gaan Jeugdprins Lars, Jeugdprinses Lieke en Jeugdvorst Daan er een fantastisch jaar van maken in Roesdonk!

Powered by Blog Grabber