Late Night Shopping en extra openingstijden Weert

De binnenstad van Weert is in de kerstperiode extra geopend. Omlijst door een feestelijk programma met diverse sfeervolle evenementen biedt een bezoek aan Weert alle ingrediënten voor een gezellige middag…Late Night Shopping en extra openingstijden Weert

21-12-2018 11:12 – Ingezonden door Redactie

De binnenstad van Weert is in de kerstperiode extra geopend. Omlijst door een feestelijk programma met diverse sfeervolle evenementen biedt een bezoek aan Weert alle ingrediënten voor een gezellige middag of avond. Onder de noemer ‘vind je leukste kerstcadeautje in Weert’ zijn de openingstijden van de binnenstad rond de feestdagen verruimt. Bijzonder moment zal ongetwijfeld de Late Night Shopping op zaterdag 22 december zijn. Winkels zijn geopend tot 22:00 uur en hebben tal van extra acties en proeverijen. Daarna is het natuurlijk prima vertoeven in een van de vele horecaetablissementen die de binnenstad rijk is. Om bezoekers extra de kans te geven hun kerst- en oudjaarsinkopen te doen openen winkels op maandag 24 december en maandag 31 december al om 10:00 uur. Zij zullen die dagen sluiten om 17.00 uur. Tot en met het einde van het jaar is het bovendien iedere zondag koopzondag, waarbij de winkeldeuren openen tussen 13.00 en 17.00 uur. Zondag 23 december staat in het teken van de wintereditie van Foodstock op de Markt en het Huis van de Kerstman op de Nieuwe Markt. Zondag 30 december vindt Marktrecht voor elke Weertenaar, de winterse vrijmarkt, plaats en kan jong en oud genieten van het gratis te bezoeken Weerter Wintercircus. Winters Weert staat voor gezelligheid, vermaak en heerlijk shoppen in de karakteristieke binnenstad van Weert. Winkelstraten zijn sfeervol verlicht en er zijn ruim 250 kerstbomen geplaatst. In de Maasstraat presenteren de lokale ondernemers in het Birgittinessenklooster een bijzondere kerststal, met mooie lichteffecten in de tuin. Het evenement is tegen een kleine bijdrage dagelijks te bezoeken tussen 16.00 en 21.00 uur. Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op www.wintersweert.nl.

Powered by Blog Grabber