Ledûb dames 1 verliest na 7 overwinningen

Afgelopen zaterdag trad Ledûb dames 1 aan voor de uitwedstrijd tegen Stravoc Een heuse derby in ‘’de hel van Stramproy’’  Stravoc staat momenteel op de laatste plaats, maar voor onderschatting is zeker…Ledûb dames 1 verliest na 7 overwinningen

14-12-2018 11:43 – Ingezonden door Marlot Smulders

Afgelopen zaterdag trad Ledûb dames 1 aan voor de uitwedstrijd tegen Stravoc Een heuse derby in ‘’de hel van Stramproy’’  Stravoc staat momenteel op de laatste plaats, maar voor onderschatting is zeker geen ruimte Personele problemen hebben voor een lastige start gezorgd en uit het verleden blijkt Stravoc altijd een lastig te nemen horde voor de Budelse dames Het plan van Ledûb was dan ook duidelijk; vol focus en plezier de wedstrijd starten en set voor set strijden voor de winst

Ondanks dit plan, begon Ledûb erg afwachtend De dames hadden niet meteen een antwoord op de goede service en het slimme spel van Stravoc Hierdoor kwamen ze moeilijk in het eigen spel en keken al snel tegen een achterstand van 8-10 aan Door een goede service reeks van Marloes en Martine kwamen de dames terug en werd er weer met vertrouwen gespeeld Drie keer kwam Ledûb op setpoint maar helaas trok Stravoc aan het langste eind Deze set ging verloren met 28-30

De tweede set; starten met een schone lei! Terug naar focus en het eigen spel Helaas leek deze set qua spel erg op de eerste set Weer kregen de dames geen grip op het spel van Stravoc De pass was niet onder controle en met de service werd er onvoldoende druk uitgeoefend op de tegenstander Wanneer er wel een aanval opgebouwd werd, was deze niet scorend Stravoc wist hier goed op in te spelen en veroorzaakte meer verwarring binnen het veld en kon zo de voorsprong uitbreiden Met een sterke dubbele wissel kon Ledûb bij vlagen hun eigen spel laten zien Maar helaas ging de tweede set met 18-25 naar Stravoc

In de derde set ging de knop om Vanaf het begin werd het eigen spel gespeeld Er werd met druk geserveerd en met mooie verdedigingsacties en goede aanvallen werd al snel een ruime voorsprong gecreëerd Met Melanie op het midden, die zorgde voor nieuwe positieve energie, werd deze set makkelijk gewonnen met 11 -25

Nu dit gevoel vasthouden Het vertrouwen is er en zo ook de goede start Maar ook Stravoc heeft nieuwe energie en geven deze set weer extra tegengas Tot de 17-17 gaat het gelijk op Hierna sluipen er weer meer foutjes in aan de Budelse kant Hierdoor weet Stravoc, onder luide aanmoediging van het publiek, helaas ook de laatste set binnen te slepen  

Helaas werd dit het eerste verlies in een reeks van 7 gewonnen wedstrijden We gaan deze week weer hard trainen zodat we zaterdag 15-12 december weer goed ten tonele komen

Powered by Blog Grabber