Ledub Dames 2 ongeslagen in de 1ste helft van de competitie

Zaterdag stond voor Ledûb Dames 2 tegenstander Volt Dames 2 op het programma. Een belangrijke wedstrijd voor de classificering in de top van deze 3de divisie.Ledub Dames 2 ongeslagen in de 1ste helft van de competitie

21-12-2018 10:51 – Ingezonden door Lina Berndsen

Zaterdag stond voor Ledûb Dames 2 tegenstander Volt Dames 2 op het programma. Een belangrijke wedstrijd voor de classificering in de top van deze 3de divisie. In het begin van de eerste set werd er wisselvallig gespeeld en ging de stand gelijk op. Beide teams kwamen gaandeweg de set beter in hun spel, waardoor de spanning in de set bleef, maar Budel uiteindelijk met 26-24 won. De tweede set begon Ledûb sterk en kwam op een voorstand van 8-3. Door een sterke servicebeurt van Volt werd de stand omgeturnd naar 8-10 achterstand. Daarna ging het langere tijd gelijk op, maar wist Budel op het einde van de set met sterke servicebeurten de winst toch naar zich toe te trekken met 25-19. De derde set ging heel gelijk op en werden er over en weer punten gescoord. Gelukkig wisten de Budelse dames boven de 20 het hoofd koel te houden en werden de ballen vakkundig afgemaakt. Amy van Diepen kwam in het veld op de stand 24-21 en serveerde een mooie ace waardoor de set met 25-21 werd binnengehaald. De vierde set begon Ledûb wisselvallig waardoor er al snel tegen een achterstand werd aangelopen.Ledûb had problemen om de ballen af te maken waardoor Volt de opgebouwde voorsprong kon vasthouden en Ledûb de set moest laten gaan met 15-25.Ledûb won deze wedstrijd met 3-1, dat betekent den een mooie 2de plek at Ledûb Dames 2 nog steeds ongeslagen is na 11 wedstrijden weet vast te houden.

Powered by Blog Grabber