Leerlingen BRAVO! College naar Londen

De leerlingen van Mavo-4 van het BRAVO! College zijn van maandag 21 t/m donderdag 24 januari naar de mooie stad Londen geweest. Maandagmorgen in de vroege uurtjes werden ze door hun ouders uitgezwaaid…Leerlingen BRAVO! College naar Londen

10-02-2019 17:44 – Ingezonden door Redactie

De leerlingen van Mavo-4 van het BRAVO! College zijn van maandag 21 t/m donderdag 24 januari naar de mooie stad Londen geweest. Maandagmorgen in de vroege uurtjes werden ze door hun ouders uitgezwaaid en vertrokken ze met de bus vanuit Budel richting het Franse Calais om daar vervolgens met de ferry de overtocht naar Engeland te maken. In het Engelse Dover aangekomen vervolgde de bus de reis naar de wereldstad Londen met een tussenstop in het karakteristieke stadje Canterbury.
De leerlingen hebben een geweldige tijd gehad in de Engelse hoofdstad. Ze hebben veel dingen bezocht en gezien, zoals het gigantische reuzenrad The Londen Eye, het spookhuis The London Dungeon, Madam Tussauds, een bootreis over de Thames en ‘last but not least’ de musical The Lion King. Tussendoor was er voldoende tijd om te shoppen in de vele winkels die Londen rijk is. Vooral de souvenirwinkeltjes waren geliefd bij onze leerlingen; velen kwamen met plastic tasjes weer naar buiten. Ook het reizen met de metro was voor de meesten iets nieuws, maar wel ideaal: je kon in korte tijd overal in Londen komen. Donderdagmiddag vertrok het gezelschap moe maar voldaan vanuit Londen terug naar Dover, alwaar ze via de tunnelbuis naar Calais werden vervoerd om uiteindelijk het laatste stuk van de reis met de bus terug naar Budel te gaan. Rond de klok van twaalf uur ’s nachts was het weerzien met mams en paps en konden de leerlingen weer in hun eigen vertrouwde bedje duiken. Het was een geweldige reis om nooit te vergeten!

Powered by Blog Grabber