Leesclub senioren Budel

BUDEL – De leesclub van de Senioren Budel bestaat al bijna tien jaar!Leesclub senioren Budel

02-04-2019 12:05 – Ingezonden door Redactie

BUDEL – De leesclub van de Senioren Budel bestaat al bijna tien jaar! Het is een kleine groep. Ze lezen iedere zes weken thuis een boek en komen dan bij elkaar om het te bespreken. Het is vaak verrassend te horen wat anderen ervan vonden, je mening kan erdoor veranderen, het voegt iets toe aan wat je zelf las. Er wordt altijd stevig gediscussieerd over het boek en over wat het oproept. En: het is gezellig en houdt je geest fit. Leest u graag en vindt u het interessant te horen wat anderen over uw boek te vertellen hebben? Ja? Dan is de leesclub van de senioren iets voor u. Hebt u interesse om erbij te komen meld je dan aan. Er is nu ruimte voor enkele nieuwe leden.
Voor inlichtingen bel naar  Adje Cuppers-Donders via tel. 0031 495 491693.

Powered by Blog Grabber