Lentefeest Okra Hamont

Op donderdag 19 april namen 125 leden van Okra trefpunt Hamont deel aan een goed georganiseerd lentefeest. Er waren mooi versierde tafels in een aangeklede Posthoorn, verzorgd door de creagroep.Lentefeest Okra Hamont

01-05-2018 13:15 – Ingezonden door Okralid J.J.S.

Op donderdag 19 april namen 125 leden van Okra trefpunt Hamont deel aan een goed georganiseerd lentefeest. Er waren mooi versierde tafels in een aangeklede Posthoorn, verzorgd door de creagroep. Na de welkom en bezinning werd er bijgebabbeld bij koffie en gebak. In totaal kregen 14 tachtig jarigen een geschenk aangeboden. Frans Kwanten werd door Steven Reynders van Okra Regio Limburg het “gouden ereteken” opgespeld als blijk voor zijn 20 jarig bestuurschap waarvan verschillende jaren als voorzitter van Okra Hamont. De dansgroep van Okra Hamont “Okrada” onthulde de betekenis van haar naam: O=openheid K=kranigheid R=rimpelig A=aardig D=dapper A=aanwezig. De Okra-dansvrouwen gaven hun dansshow in première in verschillende ritmes en dansstijlen met aanstekelijke muziek en in opperste concentratie. Okra Hamont heeft nu ook een toneelgroepje dat verschillende sketches opvoerden uit het leven gegrepen. Prima gedaan door de acteurs. Daarna kon iedereen smullen van een frisse lenteschotel met een broodje. Ook was er de uitloting van twee rijkelijk goedgevulde manden gevuld met allerlei lekkers. Met dank van de bestuursleden van Okra Trefpunt Hamont voor hun inzet en de vele helpende handen voor het slagen van dit lentefeest 2018. Voor méér informatie rond de werking en activiteiten van Okra trefpunt Hamont: www.okra.be/trefpunt/hamont

Powered by Blog Grabber