Lentekoopzondag in het centrum van Budel

Op zondag 24 maart openen de winkeliers in het centrum van Budel hun deuren tijdens de Lentekoopzondag. Een ideale kans om de nieuwe collecties te ontdekken bij de verschillende ondernemers! Bovendien…Lentekoopzondag in het centrum van Budel

22-03-2019 10:49 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 24 maart openen de winkeliers in het centrum van Budel hun deuren tijdens de Lentekoopzondag. Een ideale kans om de nieuwe collecties te ontdekken bij de verschillende ondernemers! Bovendien voorspellen de weermannen dat we zondag een erg mooie lentedag tegemoet gaan, reden te meer dus om naar het centrum van Budel af te zakken. Maar dat is nog niet alles, want er wordt ook een gezellige braderie georganiseerd. Of kom gewoon gezellig genieten op een van de terrasjes bij de lokale horeca. De winkels zijn geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur en er zijn gratis parkeerplaatsen voorzien.

Powered by Blog Grabber