Les Miserables in concert

Het concept heeft zich intussen bewezen. Na het succes van Chess in 2014 werden alle deelnemers van de West Side Story in 2016 verblijd met drie nagenoeg uitverkochte zalen.Les Miserables in concert

22-04-2018 12:12 – Ingezonden door Redactie

Het concept heeft zich intussen bewezen. Na het succes van Chess in 2014 werden alle deelnemers van de West Side Story in 2016 verblijd met drie nagenoeg uitverkochte zalen. Ze wonnen ook nog eens de prestigieuze Weerter Podium Prijs. Dit seizoen bewerkte Trix Reintjens een selectie uit de schitterende musical `Les Misérables’ voor een theaterconcert. Een boeiende uitvoering door een grote groep regionale muzikanten, zangers en dansers is het resultaat. Laat u weer verrassen door een voorstelling vol mooie melodiei«n en een indringende verhaallijn, en geniet van de vele talenten uit Weert en omgeving. Zij laten op een professioneel podium horen en zien dat er in de regio heel veel creatieve kwaliteit aanwezig is! Te zien vrijdag 20 & zaterdag 21 april 20:15 uur en zondag 22 april om 14:30 uur in het Munttheater in Weert. Tickets kosten € 20,00 incl. theaterdrankje. Kaarten en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa, telefoon 0031 495-513575.

Powered by Blog Grabber