Les tuinhier Achel

Op dinsdag 19 maart houdt Tuinhier Achel een tuinles over hoe energie te besparen. Energie besparen is geld besparen, dus winst voor het milieu en voor uw portemonnee.Les tuinhier Achel

17-03-2019 15:33 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdag 19 maart houdt Tuinhier Achel een tuinles over hoe energie te besparen. Energie besparen is geld besparen, dus winst voor het milieu en voor uw portemonnee. Hoe u energie kunt besparen in en rond uw huis wordt u uitgelegd door dhr. Stefan Stessens. Deze tuinles gaat door in het Michielshof te Achel en begint om 19.30 uur. De toegang is toegang. Niet-leden betalen eigen consumptie. Bent u geïnteresseerd in tuinieren of heeft u vragen hierover, bezoek dan eens onze avonden. De mensen van Tuinhier Achel zullen u graag adviseren. Tot ziens.

Powered by Blog Grabber