Lezing Dyslexie

Bibliotheek De Kempen organiseert op dinsdag 6 november om 19.30 uur een lezing met als thema: dyslexie. Deze lezing is bedoeld voor ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden die te maken hebben met leesproblemen bij kinderen.Lezing Dyslexie

24-10-2018 18:42 – Ingezonden door Redactie

Bibliotheek De Kempen organiseert op dinsdag 6 november om 19.30 uur een lezing met als thema: dyslexie. Deze lezing is bedoeld voor ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden die te maken hebben met leesproblemen bij kinderen.

Twee gastsprekers zijn uitgenodigd en zij geven op deze avond uitgebreide informatie over dyslexie en de mogelijkheden die er zijn voor kinderen met leesproblemen.
Connie Roelofs, logopediste en dyslexiebehandelaar van Praktijk Logopedie & Dyslexie vertelt onder andere over hoe de leesontwikkeling bij kinderen verloopt, wanneer mogelijke leesproblemen zich voordoen en hoe dan verder. Janneke Bakker van Passend Lezen, een dienst van de bibliotheek voor mensen met een leesbeperking, vertelt over Superboek en de mogelijkheden voor kinderen om met materialen te werken om lezen te ondersteunen.

De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in de Bibliotheek in Budel. Inloop vanaf 19.15 uur. De entree is € 2,50, dit is inclusief een kop koffie/thee. Aanmelden kan bij de vestiging, via (085) 7733283 of via www.bibliotheekdekempen.nl.
                                                                 

Powered by Blog Grabber