Lezing Joël Broekaert naar Bibliocenter Weert

Joël Broekaert wordt betaald om te eten. Hij is restaurantrecensent in NRC, culinair columnist voor VN, bekend van het boek “De alleseter” en tv programma “De 5 smaken van Joël”. Joël legt uit hoe we minder…Lezing Joël Broekaert naar Bibliocenter Weert

18-11-2018 14:05 – Ingezonden door Redactie – foto Martin Dijkstra

Joël Broekaert wordt betaald om te eten. Hij is restaurantrecensent in NRC, culinair columnist voor VN, bekend van het boek “De alleseter” en tv programma “De 5 smaken van Joël”. Joël legt uit hoe we minder vlees kunnen eten, door alles te eten. Dat wil zeggen, meer soorten vlees. Laat de kipfilet en ossenhaas links liggen. Eet het hele beest, van kop tot staart en alles dat ertussen zit. Verder zal Joël duidelijk het verschil laten proeven tussen smaken en aroma’s. Waarom mensen vijf smaken proeven en een walvis niet en waarom die smaken voor ons van levensbelang zijn.
Reken deze avond op een hoop wetenschappelijke en historische voedsel-feitjes en humor. Woensdag 14 november bij Bibliocenter Weert. Het begint om 19.30 uur. Toegang € 10,- leden en € 15,- niet-leden. Aanmelden www.bibliocenter.nl Je vindt de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 in Weert.

Powered by Blog Grabber