Lezing Neos Hamont-Achel

NEOS Hamont-Achel organiseerde een lezing van Alfons Vansteenwegen met als thema: ‘De samenleefrelatie na het pensioen’. Relatietherapeut Alfons Vansteenwegen kaderde op een geanimeerde manier de problemen…Lezing Neos Hamont-Achel

26-12-2018 12:25 – Ingezonden door Redactie

NEOS Hamont-Achel organiseerde een lezing van Alfons Vansteenwegen met als thema: ‘De samenleefrelatie na het pensioen’. Relatietherapeut Alfons Vansteenwegen kaderde op een geanimeerde manier de problemen die kunnen ontstaan in een relatie na het pensioen. De spreker haalde tientallen voorbeelden aan waar iedereen zich op één of andere manier in herkende. Genoeg stof om over na te denken en daaruit eigen lessen te trekken. Alle aanwezigen waren het er roerend over eens, het was een aangename en leerrijke namiddag.

Powered by Blog Grabber