Lezing: Reisverslag richting Noordkaap

Bibliotheek De Kempen nodigt u uit om mee op reis te gaan en te genieten van reisverhalen die verteld worden door een ervaren reiziger. Steeds meer mensen maken mooie reizen en komen thuis met prachtig…Lezing: Reisverslag richting Noordkaap

25-09-2018 16:12 – Ingezonden door Redactie

Bibliotheek De Kempen nodigt u uit om mee op reis te gaan en te genieten van reisverhalen die verteld worden door een ervaren reiziger. Steeds meer mensen maken mooie reizen en komen thuis met prachtig beeldmateriaal. Diegenen die er goed over kunnen vertellen, lukt het om  belangstellenden, met verhalen en foto’s, mee te nemen op hun reis.

Nellie Lenssen woont in Oirschot en is zo’n ervaren reiziger. Zij reist vooral per fiets en te voet en documenteert haar reizen met beelden en verhalen. Afgelopen tijd is zij maanden onderweg geweest; een van haar reizen was fietsen naar de Noordkaap en terug naar Bergen afgewisseld met een rugzaktrekking naar Spitsbergen. De reis ging via Duitsland en Finland naar Kemi vanwaar de fietstocht begint richting Noordkaap. Vervolgens via Trømso over de Lofoten en Ålesund naar Bergen. Vanuit Trømso volgt nog een uitstapje van drie weken rugzaktrekking naar Spitsbergen. De twee onvergelijkbare avonturen worden met passie verwoord, ondersteund door beeldmateriaal. De lezing vindt plaats op woensdag 10 oktober om 19.30 uur in de bibliotheek van Maarheeze.
Iedereen is van harte welkom. Toegang is gratis. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om na de lezing in gesprek te gaan met Nellie en ervaringen uit te wisselen. Graag aanmelden via: budel@bibliotheekdekempen.nl of 085-7733283.

Powered by Blog Grabber